Sep 23, 2013

JUST IN CASE

Assalamualaikum.

Entah kenapa lately aku selalu termenung mengenangkan nasib. Terfikir jugak how the hell I got this far. Lepas tu sendiri terasa goosebumps sebab tak sangka I'm still here after all the ups and downs. Macam satu achievement yang tak pernah termimpi akan tercapai. Macam saja saja pergi audition Akademi Fantasia lepas tu jadi juara. Gitu lah perasaan dia. Kekeke.

I think I contemplate myself too much. Yes. I have a very low self-esteem. Aku sendiri tak harapkan diri sendiri untuk buat something big dalam hidup. I prefer living a quiet, normal life. Biarlah kalau hari-hari buat the same routine pon asalkan I don't have to struggle adapting myself into something new coz I don't really like surprises.

Well something new is good. But only if I choose to get out of the norm. But as long as I'm in my comfort zone, I think I'll be fine. Aku bukan jenis yang suka adventure bagai. Aku takut. Risau. Paranoid. Aku suka hidup dalam my own little cocoon yang aku buat slow slow from scratch untuk elakkan diri sendiri from being exposed too much to the harmful surroundings. I'll protect myself. Coz no one will.

And if someone promise to protect me, I will let my guard down somehow. But I will never leave it behind. I'll bring it together with me, always. Just in case...